DOROTEA HEMBYGDSFÖRENING

En del av kulturen i Dorotea

Bokshopen

Här ska vi fixa till en liten shop för att ni ska kunna köpa böcker framöver, då är det ju krönikan som är mest åtråvärd, kan man tänka.

Vi ska ju göra en shop vad det lider, men till att börja med kan vi erbjuda er att beställa här tills vidare.

Ni gör så att ni skriver i ett mejl med adressen nedan här vad ni vill ha så skickar vi boken/böckerna med en faktura.

>>>>INNEHÅLL I KRÖNIKAN MELLAN 1987 TILL 2003 FINNS HÄR<<<<

Krönikan  2012-2016          120kr/st      5st= 500kr plus frakt

2017 års krönika finns från den 8 juni till försäljning, på affärerna i Svanabyn-Lajksjö-Ormsjö och Borga.

Och i Dorotea på: Konditori Dorotea-Sport o Fritid-Dorotea Handicraft & Design och Marikes Handelsbod när butikerna är öppna.

Och naturligtvis på Kullerbacken från den 18 juni när området öppnar.

OBS! frakt tillkommer på alla priser, exempel: 2st krönikor (ca:500gr= 6 märken)

Här är mejlen som ni skickar till:  webbshopen[a]dorotea-hembygdsforening.se

GLÖM EJ ATT SKRIVA IN ERT NAMN OCH ADRESS OCH TEL.NR

Eller kontakta nån i styrelsen: >>>>>

webbutik               Varukorg              till kassan

Krönikan kostar 120kr. Klicka på bilderna så blir dom större, för att läsa bättre.